Sena Ehrhardt – Live My Life

Live My Life, Sena Ehrhardt

Website: http://www.senaehrhardt.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sena-Ehrhardt-Band/224656217534?fref=ts
Label: Blind Pig Records
http://www.blindpigrecords.com/

Blind Pig Records 

Tracklist:

 1. Stakes Have Gone Up

 2. Things You Shouldn’t Need To Know

 3. Slow Down

 4. Help Me Through The Day

 5. Live My Life

 6. Chilled To The Bone

 7. Too Late To Ask

 8. Everybody is You

 9. If Trouble Was Money

 10. Did You Ever Love Me At All

 11. Come Closer

Als dochter van Ed Ehrhardt, een gerenommeerd bluesgitarist, kan je wel stellen dat je bluesmuziek met de paplepel hebt meegekregen. Met haar derde album “Live My Life” bewijst Sena Ehrhardt dat ze ook zonder haar beroemde pa een concept kan bedenken EN opnemen.

Het eerste dat opvalt als je de cd in handen krijgt, is juffrouw Ehrhardts gepolijste look (misschien een beetje wild gegaan met de Photoshop?). Dat gegeven trekt zich echter ook door naar de nummers op het album: stuk voor stuk gepolijste parels vol stevige gitaren, heftig uithalende vocalen meezingbare refreinen. Titeltrack Live My Life is hier het levende en levendige bewijs van.

Gelukkig laat Sena Ehrhardt zien dat ze meer dan dat in haar mars heeft: liedjes zoals Help Me Through The Day, Too Late To Ask en Did You Ever Love Me At All kruipen wel degelijk onder je huid als je op een koude winteravond in je eentje zit te mijmeren over het afgelopen jaar.

Voor de doorwinterde bluesluisteraars onder u: een frisse wind die u in het nieuwe jaar zeker eens moet hebben opgesnoven! (Steph)